fotografdanne.blogg.se

2015-01-29
21:57:23

Bok-uppdatering

Efter en tids problem med min dator så har jag äntligen tagit tag i att färdigställa boken. Nu är det bara 2 sidor kvar plus omslaget som jag ska göra innan jag skickar in den till förlaget. Så om inte datorn krånglar alltför mycket så ska jag bli klar i helgen. =)
 
2015-01-28
23:22:00

*Klappar mig själv på axeln*

Normalt sätt skriver jag inte om vad jag gör på dagarna här i bloggen, om det inte gäller jobb. Men idag känner jag mig duktig och vill dela med mig.
Jag satte igång diskmaskinen i morse och dammsög hela lägenheten. Spikade fast en kabel till frysen så den inte ligger löst på golvet. Flyttade på en garderob och hängde upp en hatthylla i hallen. Skruvade fast en klädstång i ett skåp. Satte mina golvhögtalare på rätt plats och kopplade in dom. (Ja ni läste rätt. Det tog nästan 2 månader i nya lägenheten innan dom blev installerade denna gång...) Kopplade även in en antennsladd så vi fick radio. Skruvade ihop en golvlampa. Satte upp ett par tavlor.
Däremellan ett par promenader med vovven samt hämtade ett paket från DHL-ombudet.
Avslutade dagen med att koka te tills frugan kom hem från jobbet. Nu blir det nån serie och en folköl innan jag börjar snarka. ;)